If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Освен почистения аспух и боята по копчетата на мултиволана,сякаш не виждамнещо фрапиращо
Тая прегледана от наши ора, твърдението е рядко читав екземпляр, в перфектно състояние. Ако искаш GT имам и една на познат, купувана бранд ню от БГ кърмазъ,реални 100 к.км 2007ма по спомен, цена около 10к. лева. Там като се разлопа щангата не се слагат тампони от Жигула, а се слага щанга Рикамби Оргинали Реално който е плащач и иска читаво ГТ, има даже и избор.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Очудващо за джамбазка кола а, мерси за инфото.
Гледам за 159 предимно,ама няма много много и се ослушвам и за ГТ,ама държа да е черно и максимално нова година, та това ми хареса, също и на колегата nasty..и на кайо 3.2то
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Очудващо за джамбазка кола а, мерси за инфото.
Гледам за 159 предимно,ама няма много много и се ослушвам и за ГТ,ама държа да е черно и максимално нова година, та това ми хареса, също и на колегата nasty..и на кайо 3.2то
Благодаря за мненията колеги, ГТ-то сега не е в целия му блясък, тъй като един малоумник ожули предната броня, докато излизаше от паркига, та и с цялата си наглост тръгна да си ходи , оправданието му беше "преди малко те нямаше". Така де другата седмица ще се боядиса бронята, за сметка на това преди 10тина дена подарих на ГТ-то усилено Валео ...
Добре изглежда тази по снимките. Това което ми прави впечатление е, че джантите не са обичайните 18" за модела и фаровете са без лупи, явно няма ксенон.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Абе аз зная кое е по добре ма..... кой си купува нов шпер ? Ти на 2.5тако ще сложиш ли ?
Мислех но се отказах.
А мнението ми за новия diff беше в смисъл че има доста дизелови кочини на по-ниски цени и дори с цена на нов диф ще стане колкото тази , която си идва с q2. Просто мнение нали темата е за това.
Мислех но се отказах.
А мнението ми за новия diff беше в смисъл че има доста дизелови кочини на по-ниски цени и дори с цена на нов диф ще стане колкото тази , която си идва с q2. Просто мнение нали темата е за това.
Да бе ясно, аз даже не съм и виждал колата но, от първо лице думите са "на 120-130к км е колата и досега в такова състояние GT не съм виждал".
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Мислех но се отказах.
Между другото, ако някой иска Quaife/Q2 diff, ако се съберем повече хора (2-3-4 човека) имам оферта на цени около 750-800лв.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Не знаеш обаче колко е амортизиран този Q2 diff, и каква гавра е издържал всеки ден.
Ако си фен по-добре да си сложиш нов и то не Q2 a :
Само за да не се подвеждат колегите, Q2 диф се опитвам да "амортизирам" на 260+ коня вече доста време и все още нищо му няма. Други хора от години го мъчат по паветата на 300+ и все още е ОК.
Колко да го износи фабричния кенеф, който неможе да го заключи.
Малко хора знаят, че фабричното Q2 е с променен модул на ASR, а и допълнително сложен Quaife от кварталния майстор с масло за 5 лева в кутията е почти сигурна гаранция за доживотни шумове на пътя.
2016 BMW 320D F30 LCI M Package
ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered
Comment